Doneaza

Tomorrow Clubs

Tomorrow Clubs este o organizație creștină internațională, parteneră cu Fundația Comunia, cu viziunea și scopul de a ajuta bisericile locale în misiunea lor de evanghelizare a copiilor.

Sunt aproape 3 ani de când misiunea internațională pentru copii Tomorrow Clubs și-a început activitatea în România și Ungaria. Am început cu o tabără de vară în limba engleză în 2014 și de atunci încolo Dumnezeu s-a arătat credincios față de noi la fiecare pas. Am văzut de-a lungul acestor ani cum biserici de limbă română, maghiară și rromă s-au dedicat pentru lucrarea de a aduce Evanghelia mai aproape de copiii din comunitățile lor.

Acum am vrea să aducem lucrarea aceasta mai aproape de voi. Fie că ești un lider de club sau un lider local în biserică, un partener de rugăciune sau un sponsor, un colaborator sau un prieten al Tomorrow Clubs, am vrea să împărtășim cu tine experiențele noastre și lucrarea lui Dumnezeu în viața copiilor care participă la întâlnirile cluburilor de copii Tomorrow Clubs. Înainte de toate, am vrea să îți dăm câteva informații despre felul în care funcționează această lucrare:

Tomorrow Clubs intră în parteneriate cu biserici locale pentru a aduce Evanghelia și ucenicizare pentru copiii din comunitățile în care se află bisericile locale, prin cluburi biblice săptămânale.

Fiecare persoană implicată în clubul local este voluntar, și face această lucrare ca pe o misiune în comunitate, având scopul final de a fi o punte de legătură între copii și părinții lor, pe de o parte, și biserica locală, pe de altă parte.

La începutul anului 2017, misiunea Tomorrow Clubs este prezentă în 10 țări din Europa Centrală și de Est: Ucraina, Rusia, Belarus, Armenia, Georgia, Moldova, România, Ungaria, Bosnia și Albania. 

Slujim în 600 de comunități și lucrăm cu 16.000 de copii, ajutați fiind de mai mult de 2.600 de voluntari.

În România și Ungaria sunt 38 de cluburi care funcționează sub umbrela Tomorrow Clubs: 15 aparțin de bisericile românești, 19 de cele maghiare și 4 de cele de etnie rromă.

35 de cluburi sunt situate în partea centrală și de vest a României, iar 3 cluburi sunt localizate în estul Ungariei.

În cluburile din România și Ungaria în 2016, mai mult de 600 de copii au participat la întâlnirile cluburuile Tomorrow Clubs, mai bine de jumătate dintre ei provenind din familii necreștine.

În medie, s-au ținut 80 de întâlniri de club pe lună în timpul anului școlar, întâlniri în organizarea cărora s-au implicat aproape 100 de voluntari loiali, prezentând Evanghelia și împărtășind dragostea lui Dumnezeu cu acești copii.

Te rugăm să ni te alături în rugăciune:

  • Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare din cluburile noastre, pentru liderii lor și pentru sponsori
  • Ne rugăm pentru viziune și călăuzire, atât pentru extinderea lucrării cluburilor, cât și pentru baza materială de care acestea au nevoie.
  • Îi cerem lui Dumnezeu să atingă inimile copiilor și să aducă familiile lor mai aproape de biserica locală.

Implică-te și tu:

  • Începe în biserica ta un club sub umbrela Tomorrow Clubs!
  • Devino un partener în rugăciune!
  • Sponsorizează un club!
  • Trimite această pagină prietenilor tăi care au pe inimă lucrarea cu copiii.

Ne bucură interesul pe care îl arați față de misiunea Tomorrow Clubs din România și Ungaria!
Pentru detalii contactează-ne:

Zsolt Szűcs

Coordonator Tomorrow Clubs România și Ungaria
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0735.502.074