Doneaza

Tabere care schimba vieti

O nouă perspectivă asupra vieții!

Proiectul ”Tabere care schimbă vieți” ediția 2019 a luat sfârșit.
În luna August am organizat o grupă pentru tabără cu peste 50 de copii și tineri proveniți din diferite familii, la Boga - un cadru pitoresc, plin de splendoare și măreție.

Au fost 8 zile, pe parcursul cărora am avut parte de noi experiențe care au marcat viețile participanților. Copiii și profesorii au format o echipă sudată, care a colaborat armonios și a dus la atingerea fiecărui obiectiv propus.

Printre activitățile din tabără, enumerăm: drumeții în Padiș, jocuri și activități sportive, excursii la cascade, ateliere de creație, etc.
Personal, găsesc un avantaj în taberele organizate în locuri fără semnal la telefon. Acolo mi se pare că se manifestă cel mai bine creativitatea copiilor.

Câteva mărturii din partea participanților:
 
P.B. - Această tabără a fost o poartă pentru a ieși din rutina și zona mea de comfort. Mi-am dat seama că mereu trebuie să încercăm lucruri noi, pentru a descoperi talente noi și pentru a avea amintiri frumoase. Am învățat că viața mea nu stă în telefonul meu, că lumea are mult mai multe de oferit. Am învățat că niciodată nu sunt singur. Că mereu va fi cineva acolo sus care îmi va zâmbi,  mă va întări în fiecare dimineață, cineva care mă cunoaște deplin. Acela nu e nimeni altul decât Dumnezeu.
 
D.B. - Pentru mine, tabăra de la Boga a fost o experiență unică pe care am trăit-o. Am cunoscut multe persoane noi și, mai mult de atât, mi-am îmbunătățit relația mea personală cu Dumnezeu. A fost cel mai frumos vis trăit de până acum.
 
D.P. - Această tabără a fost o experiență minunată de care m-aș bucura să mai am parte. Am reușit să ies din cochilia mea, fiind un copil timid, eu am învățat să interacționez mai bine cu cei din jurul meu, am avut experiențe minunate trăite cu oameni pe care nu îi voi uita. Am înțeles că pot să fac mai multe decât credeam eu, am învățat să iubesc și să respect persoanele din jurul meu.

 
Mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestei tabere: sponsorilor, celor care ne-au susținut și tuturor celor care s-au jertfit într-un fel sau altul pentru buna ei desfășurare.
Dumnezeu să vă înmulțească darul!


Anca Suciu, Manager de Proiecte – Fundația Comunia

Pentru mai multe poze, găsiți pe pagina noastră de Facebook!

1. Aspectul social: copii au provenit din medii diferite, dar au învățat să accepte diferențele, să armonizeze afinitățile. Și-au purtat de grijă unii altora, au învățat să se implice creativ în activități diferite.

2. Impactul relațional: fiind de vârste apropiate, copii au ajuns repede să se cunoască și să creeze legături durabile. Au acționat unitar atât cu ocazia drumețiilor organizate la Padiș, Cetățile Ponorului, Galbena, cât și a atelierelor de creație sau a competițiilor sportive.

3. Impactul spiritual: copii au avut ocazia să învețe cântece, să se roage și să afle mai multe lucruri despre și din cuvântul lui Dumnezeu. Am promovat principii creștine, sănătoase, necesare consolidării și formării unor indivizi verticali. Să nu uităm că acești copii reprezintă viitorul societății românești!

Mărturii ale participanților din tabără:

R.M.: "Tabăra este un loc perfect să te apropii de Dumnezeu. Am cunoscut oameni minunați, ne-am legat prietenii noi care le vom păstra mult timp. Distracția a fost maximă prin activitățile sportive, invioararea de dimineață si drumețiile făcute. Tabăra Boga va rămâne un loc special pentru mine care mi-a schimbat viața."


J.K.: "Tabăra din acest an, m-a marcat profund. Am învățat lucruri noi benefice pentru mine. A fost ceea ce am avut nevoie de mult timp în viața mea."


B.A.: "În această tabără m-am zidit spiritual și am simțit o liniște sufletească de care am avut mare nevoie pentru a mă regăsi. M-am confruntat cu multe probleme si m-am frământat căutând răspunsuri la multe întrebări pe care le aveam. Vă mulțumesc pentru această șansă de a participa în această tabără."

În numele lor, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul acordat! Implicarea dumneavoastră financiară, materială a contat foarte mult pentru acești copii și tineri. Viețile lor au fost impactate și schimbate. Vă dorim mult succes în tot ceea ce veți face și multe binecuvântări!

Anca Suciu, Manager Proiecte

PS: vezi albumul foto și videoclipul taberei!