Doneaza

Un Craciun din darurile tale

În ultimii 10 ani Fundația Comunia a demarat mai multe campanii de Crăciun cu ajutorul multor oameni darnici, astfel împreună am pregătit în total peste 26.300 de pachete cu alimente, dulciuri, rechizite și jucării și le-am distribuit copiilor orfani, săraci și familiilor defavorizate.

Anul trecut am derulat a 10-a ediție a campaniei ”Un Crăciun din darurile tale” în colaborare cu licee, școli și grădinițe din Oradea, precum și persoane fizice, și am reușit să strângem 1317 pachete, din care 373 au fost distribuite la familii, iar 944 la copii.

Pachetele pentru copii au conținut dulciuri, vitamine, produse de îngrijire corporală, îmbrăcăminte nouă, rechizite, cărți, jucării. Pachetele pentru familii au conținut alimente, dulciuri, vitamine, produse de îngrijire corporală, îmbrăcăminte nouă, cărți.

Beneficiarii au fost copii orfani, cu dizabilități, abandonați, sau cu boli terminale, familii sărace, bătrâni singuri, în special din Oradea și județul Bihor. Ei au simțit dragostea voastră, oferindu-le un strop de bucurie, iubire și o nouă speranţă!

Dacă vrei să sprijini în continuare copii și familii sărace, donează o sumă la alegerea ta, pe care o vom folosi pentru realizarea pachetelor (100 lei/copil sau 200 lei/familie). Transferă banii în următorul cont bancar: RO72BTRL00501205N43488XX - Banca Transilvania sau RO52BACX0000003007196000 - Banca Unicredit Tiriac, Beneficiar: Fundatia Comunia, Mențiune: Donatie Proiect Craciun

Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat!