Doneaza

"Săptămâna legumelor și a fructelor donate"

Fundația Comunia în colaborare cu Școala Generală Nr. 11, va organiza in perioada 19-26 octombrie 2017 proiectul social „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”

Scopul acestui proiect este acela de a sensibiliza elevii și cadrele didactice cu privire la situația dificilă în care se afla copii orfani, cu dizabilități, abandonați, sau cu boli terminale, familii sărace, bătrâni singuri, în special din Oradea și județul Bihor.

Prin acestă activitate, care va fi coordonată de către doamna profesoară Ilisei Tereza, se intenționează consolidarea abilităților copiilor de a trăi împreună cu ceielalți într-o societate unită și solidară în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Împreună, dorim să facem o diferenţă în vieţile a peste 70 de beneficiari, asigurându-i că nu sunt singuri în faţa problemelor, necazurilor şi că ne pasă de suferinţa lor!

Implică-te și tu împreună cu noi!

Pentru mai multe detalii legate de această activitate, ne puteți scrie pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0741013072.