Tel.: 0359-464.454
Doneaza

50 de lei pentru ca 10.000 de familii să aibă un Paște mai bun

"Donează 50 de lei şi 10.000 de familii din România vor avea un Paşte mai bun" - este îndemnul campaniei iniţiată de o organizație din Capitală, în parteneriat cu Fundația Comunia din Oradea şi Școala Internațională din oraș.

 

În cadrul acțiunii care se derulează până pe 28 aprilie, organizatorii vor să strângă bani pentru a cumpăra pachete cu produse alimentare pentru familiile cu posibilităţi financiare limitate.

Fiecare beneficiar va primi acasă pachetele. În Oradea donaţiile se pot face la sediul Școlii Internaționale sau într-un cont bancar. Oamenii sunt îndemnaţi să ofere fie bani, fie alimente care au un termen de valabilitate mai mare, fie îmbărăcăminte.

Ahmet Dundar, director International School of Oradea: "Făină, ulei, chestii care nu se strică aşa de uşor, că pachetele vor fi ambalate în Bucureşti iniţial şi abia apoi vor fi distribuite în mai multe judeţe din ţară. Dar, pe lângă acestea, vor fi şi dulciuri şi produse pentru copii."

Anca Suciu, repezentantă a Fundaţiei Comunia:
"- Deja avem o categorie de beneficiari atât în Oradea, cât şi în câteva sate din judeţul Bihor.
- Câte familii din Bihor vor fi ajutate?
- Peste 500 avem noi identificate până la această oră, în această campanie."

Roxana Trifa, Fundaţia Comunitară Oradea: "În general, orădenii sunt foarte reactivi şi, mai ales în jurul sărbătorilor, oamenii sunt mult mai sensibili la astfel de proiecte."

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Florin Lucuţa