Tel.: 0359-464.454
Doneaza

Tabere care schimbă vieți

În luna August 2017 au fost două serii de copii în tabăra de la Boga. În total, peste 50 de copii și tineri proveniți din familii defavorizate, dezorganizate, orfani din Oradea și județul Bihor.

Anul acesta am fost nevoiți, să avem un număr mai mic de participanți din cauza sponsorilor din străinătate care s-au retras, fiind nevoiți să căutăm local oameni cu suflet mare care să investească în acești copii și tineri oferindu-le o șansă la o nouă perspectivă asupra vieții. Au fost 16 zile în care viețile participanților au fost marcate de noi experiențe. Aici, copiii și profesorii au format echipe și au atins obiectivele generale și specifice gândite în avans.

Am dori să menționăm trei aspecte majore vis-a-vis de ce s-a întâmplat la Boga:

1. Aspectul social: copii au provenit din medii diferite, dar au învățat să accepte diferențele, să armonizeze afinitățile. Și-au purtat de grijă unii altora, au învățat să se implice creativ în activități diferite.

2. Impactul relațional: fiind de vârste apropiate, copii au ajuns repede să se cunoască și să creeze legături durabile. Au acționat unitar atât cu ocazia drumețiilor organizate la Padiș, Cetățile Ponorului, Galbena, cât și a atelierelor de creație sau a competițiilor sportive.

3. Impactul spiritual: copii au avut ocazia să învețe cântece, să se roage și să afle mai multe lucruri despre și din cuvântul lui Dumnezeu. Am promovat principii creștine, sănătoase, necesare consolidării și formării unor indivizi verticali. Să nu uităm că acești copii reprezintă viitorul societății românești!

Mărturii ale participanților din tabără:

R.M.: "Tabăra este un loc perfect să te apropii de Dumnezeu. Am cunoscut oameni minunați, ne-am legat prietenii noi care le vom păstra mult timp. Distracția a fost maximă prin activitățile sportive, invioararea de dimineață si drumețiile făcute. Tabăra Boga va rămâne un loc special pentru mine care mi-a schimbat viața."


J.K.: "Tabăra din acest an, m-a marcat profund. Am învățat lucruri noi benefice pentru mine. A fost ceea ce am avut nevoie de mult timp în viața mea."


B.A.: "În această tabără m-am zidit spiritual și am simțit o liniște sufletească de care am avut mare nevoie pentru a mă regăsi. M-am confruntat cu multe probleme si m-am frământat căutând răspunsuri la multe întrebări pe care le aveam. Vă mulțumesc pentru această șansă de a participa în această tabără."

În numele lor, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul acordat! Implicarea dumneavoastră financiară, materială a contat foarte mult pentru acești copii și tineri. Viețile lor au fost impactate și schimbate. Vă dorim mult succes în tot ceea ce veți face și multe binecuvântări!

Anca Suciu, Manager Proiecte

PS: vezi albumul foto și videoclipul taberei!